![]() |
||||
|
Link :: 04.05.2006 :: 19:15 Siemka.Co tam u was???U mnie żle,bo coś zrobiło mi się z gadu-gadu i nie mogę do nikogo pisać ![]() Jutro jeszcze spróbuję je naprawić. Troche krótka ta notka,ale nie wiem co dalej pisać. Pozdro dla wszystkich:*:*:* P.S komentujcie notki ![]() Komentuj(0) Link :: 04.05.2006 :: 19:33 siemka.znowu pisze notkę.troche szybko,ale działa mi już gadu-gadu.z tego powodu jestem very happy ![]() pozdro dla wszystkich:*:*:* Komentuj(7) Link :: 13.05.2006 :: 08:29 Siemka.Znowu dawno nie pisałam i za to przepraszam. Wczoraj działo się tyle rzeczy,więc npiszę o tym. W szkole jest taki chłopak Maks.Wyznał mi,że mnie kocha.Szczerze mówiąc to on mmnie denerwuje.Ola i Martyna chcą mu pokazać gdzie mieszkam.Oby tego nie zrobiły. To na tyle o Maksie.Teraz napiszę o takiej dziewczynie. W szkole jest jeszcze taka Iza z 5 klasy.Wczoraj docinała nam swoimi dennymi tekstami.Tak mi się z niej śmiać chciało.Razem z dziewczynami postanowiłyśmy,że kupimy jej mydło.Zastanawiam się czy prezent od nas się jej spodoba. Na dzisiaj koniec.Jeszcze pozdrowionka dla wszystkich moich zanajomych:*:* Papa ![]() ![]() ![]() Komentuj(16) Link :: 19.05.2006 :: 18:45 Siemka.Wczoraj była uroczystość nadania imienia Jana Pawła II naszej szkole.Przyjechał do nas arcybiskup Sławoj Leszek Głudź. Cała uroczystość trwała około 3 godziny.Występowałam na tej uroczystości.Śpiewałam w chórze razem z moimi koleżankami.Nawet było fajnie tylko to słońce...było gorąco.Przy końcówce naszego występu nie mogłyśmy już wytrzymać przez ten upał.Najgorsze było to,że przez 3 godziny musiałyśmy stać. Dobra na dzisiaj kończę.Jeszcze tylko pozdro: dla Doroty,Edyty,Karoliny S i D,Oli,Pauliny i innych. :*:*:* Komentuj(2) Link :: 20.05.2006 :: 16:37 Siemka ![]() Już mi przeszło dzięki,nie którym osobom.Pocieszały mnie i za to im dziękuję:*:*:* Pozdro dla tych osób:*:*:* Komentuj(18) Link :: 26.05.2006 :: 17:12 Cześć.Znowu dawno nie pisałam i znowu za to przepraszam. Dzisiaj jest DZIEŃ MATKI.Święto wszystkich mam. W tym dniu składamy mamom życzenia i dajemy prezenty. Warto byłoby w tym dniu podziękować im za wszystko co dla nas zrobiły. Teraz napiszę coś o szkole. Szczerze mówiąc to nic się ciekawego nie działo.Tylko już nauczyciele wystawiają nam oceny.Okropność. Na dzisiaj kończę. Odwiedzajcie mój blog i zostawiajcie komcie:*:*:*:* Komentuj(4) Link :: 30.05.2006 :: 15:55 Siemka.Co tam u was???U mnie ok.Dzisiaj moja koleżanka z gadu-gadu Paulka miała egzamin.Zdała.Gratuluję Paulka:* W szkole nic się takiego nie działo oprócz tego,że pisałam poprawę z przyrody i znowu ten Maks...ale to zostawię bez komentarza. Na dzisiaj koniec. Pozdro dla Paulki,Doroty,Edzi,Olgi i innych:*:*:* Komentuj(3) |
|
2025 Darek
|
|
Talk.pl :: Twój Wirtualny Pamiętnik |
||||